Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas i Roc Casagran han presentat els seus llibres a Vilafranca

Ahir va tenir lloc al Casal Popular de Vilafranca la presentació dels llibres de Cesk Freixas i Roc Casagran.

“Alè de taronja sencera” i “L’amor fora de mapa” són els títols respectius de les obres. Els dos autors es coneixen bé perquè sovint fan recitals conjuntament i, de fet, el pròleg d’“Alè de taronja sencera” l’ha fet el mateix Casagran. Aquesta vegada, però, s’han intercanviat els papers. Cesk Freixas s’ha aventurat amb poesia després del seu primer llibre “Paraules per a Gaeta” i Roc Casagran, més acostumat als llibres de poemes, aquest cop ha optat per una novel•la. Tots dos es van poder llegir els llibres de l’altre abans de sortir publicats. Per a Freixas, aquesta novel•la és la millor que ha llegit de l’autor de Sabadell.

D’altra banda, Freixas ha aprofitat l’experiència de les seves lletres per convertir-les en poemes. És la primera vegada que ho fa, però segons Casagran, ha estat un molt bon inici en el món de la poesia pel cantautor.

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles explicava ahir, durant la presentació, que no descarta publicar més llibres. Assegura que el que li agrada és comunicar i que vol continuar expressant la seva manera d’entendre la vida, ja sigui cantant o escrivint.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: