Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cellers i caves de Vilafranca embelliran vuit rotondes amb elements de temàtica vitivinícola

En total seran 8 rotondes, 4 d’institucionals i 4 de cellers. D’aquesta manera l’Ajuntament assumirà dues rotondes com a municipi, a les entrades per Barcelona i Tarragona; la carretera del vi n’assumirà les dues que ja hem comentat; i 4 aniran a càrrec de cellers particulars. Fins ara hi ha 3 dels 4 cellers confirmats i s’està a l’espera de l’últim.

 

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, la regidora de Promoció Turística Maria Dolors Rius i el director de l’Escola Art Arsenal Albert Abella han presentat el projecte d’embelliment de rotondes amb motius vitivinícoles a Vilafranca.

El projecte compta amb la participació de la Carretera del Vi, una proposta enoturística publico-privada amb 12 cellers i 7 municipis que hi participen. Una de les primers rotondes que s’embellirà tindrà aquest motiu com a eix.

 

Les rotondes amb motius de la Carretera del Vi seran les d’entrada a Vilafranca per Vilanova i per la carretera de Sant Martí.

Ja s’han presentat els primers esbossos fets per alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal i l’embelliment serà com un pessebre el qual els cellers adquiriran diferents peces relacionades amb el sector vitivinícola per guarnir les rotondes.

Joan Manel Montfort, el regidor de Promoció Econòmica explica els objectius d’aquest projecte, com ara la homogeneïtat de les rotondes.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull remarca que és una oportunitat per ressaltar els trets identitaris de la vila.

L’equip de govern de l’Ajuntament també emfatitza que la il·luminació serà molt important en aquest projecte d’embelliment, per tal que a la nit les rotondes llueixin els elements vitivinícoles que identifiquen la vila.

Comentaris

  1. Joan PC

    Pa i circ. Festes i festetes. Discoteca móbil i traques. Soroll, alcohol i farlopa. De tot menys seguretat ciutadana i seguretat viària.
    I jo capficat amb la crisi i la independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: