Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc del Temps de Santa Margarida i els Monjos organitza una jornada sobre intercanvis

Durant el matí del 28 de maig, el Banc del Temps de Santa Margarida i els Monjos, amb la col•laboració d’altres bancs del temps de la zona, organitza una jornada sobre intercanvis i altres activitats.

Els bancs del temps participants són els de Vilafranca, Sant Sadurní, El Vendrell i Igualada.
L’acte començarà a les 10 del matí amb diverses parades d’intercanvis. També hi haurà tallers organitzats pels socis dels Banc del Temps, per fer un tast de les habilitats i coneixements dels socis dels diferents bancs. De 12 a dos quarts de 2 es farà una xerrada a la sala d’actes de la Masia amb Sergio Alonso, de l’Associació del Banc del Temps, sobre com fomentar la participació a aquesta xarxa d’intercanvis. També participarà Josefina Altés, de Salut i Família, per parlar sobre els Bancs del Temps Escolars i la col•laboració dels projectes cooperatius de La Borda de Sants i La Muralleta de Santa Oliva. Tot seguit hi haurà un concert vermut de cloenda amb la col•laboració de l’Escola de Música Santa Margarida al pati de la Masia.

Per qualsevol informació s’ha d’enviar un correu electrònic a

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: