Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca l’organització de la caminada popular de “La Marxa Som”

La caminada popular ha organitzat una trobada amb totes les entitats de la vila que vulguin participar a l’Itinerari per Catalunya.

La caminada popular de La Marxa Som es farà durant el mes de juny i juliol i la reunió serà dilluns que ve a dos quarts de 8 de la tarda al Casal Popular de Vilafranca, per explicar amb més profunditat el projecte i les necessitats que se’n deriven de la seva organització.

La caminada recorrerà a peu totes les comarques del Principat de Catalunya seguint l’itinerari d’El Camí, una ruta de senderisme per les terres de parla catalana. És una iniciativa oberta a tothom, en la qual poden participar municipis, ajuntaments, persones i famílies. L’itinerari estarà dividit en 4 columnes, la de Llevant, Ponent, Sud i Metropolitana que confluiran a Montserrat el 31 de juliol. La Columna Sud arrencarà a Benicarló el 24 de juny, i passarà per Vilafranca el dilluns 25 de juliol. Per a més informació sobre la participació es pot consultar el web de La Marxa Som.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: