Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta es l’última setmana per apuntar-se a la Rebentaespardenyes, que se celebrarà el diumenge 17 d’abril

A la cursa, organitzada pel Ball de Diables de La Ràpita, hi ha quatre modalitats per a tots els participants: la cursa mitja marató de muntanya, de 21km, la cursa d’onze quilòmetres i mig de muntanya, la caminada de 15km i la caminada de 8km.

Hi ha un màxim de 300 participats per a les dues modalitats de cursa i les dues de caminada. També hi haurà inscripcions el mateix dia, però aquestes seran limitades, i s’obriran a les 8 del matí. L’inici de les curses i caminades serà a les 9.

Els organitzadors han anunciat que hi haurà servei de dutxes per a qui ho demani i que hi haurà diversos sortejos de material d’esport, sopars en restaurants i altres sorpreses, a part de l’esmorzar i els recordatoris per a tots els participants.

Podeu trobar el reglament, inscripcions i molta més informació a:
https://rebentaespardenyes.wordpress.com/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: