Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge es va fer la primera visita guiada teatralitzada a la Vilafranca modernista

Una primera visita que va servir per mostrar als visitants com era la vida en aquesta etapa històrica de finals del segle XIX i principis del XX.

La visita transcorre pels elements modernistes més destacats de la vila i troba dos moments, primer a la Casa Freixedes i després a la Casa Miró, on apareixen els protagonistes de la història que traslladen al visitant més de cent anys enrere per fer viure la Vilafranca de llavors. La ruta acaba amb la degustació d’un xarel·lo per gentilesa de la DO Penedès, en companyia dels actors.
La regidor de Turisme de l’Ajuntament, Dolors Rius, comenta que fa 12 anys que Vilafranca realitza aquestes visites al modernisme de la vila. Primer es feien només als exteriors dels edificis, però ara s’ha aconseguit convenis amb alguns propietaris per poder mostrar els interiors i a més s’ha afegit aquesta teatralització que li dona un valor afegit.
Els assistents a la primera visita van mostrar-se satisfets d’aquesta nova manera d’explicar la història, de veure i viure el modernisme. En aquest cas amb el fil conductor de lligar el creixement de Vilafranca en aquella època, lligada a la burgesia i el món del vi com a fons.
La visita modernista teatralitzada es realitzarà cinc diumenges més durant aquest any 2016. La propera visita serà el dia 1 de maig, a 2/4 d’11 del matí, i es poden fer reserves a l’Oficina de Turisme al correu electrònic o al telèfon 93 8181254.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: