Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alumnes de l’escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet participen en l’estrena d’una cantata a Valls

Alumnes de l’escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet participen en l’estrena d’una cantata a Valls

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls va convidar l’escola Maria Dolors Calvet de Vilafranca a participar en l’estrena d’una cantata, el passat dissabte 2 d’abril, juntament amb els cantaires de les escoles de música de l’Ametlla de Mar i de Valls mateix, acompanyats per la seva orquestra.

Entre tots, més de 200 nens i nenes a escena.
La cantata, “L’ovelleta que va venir a sopar”, està basada en el conte del mateix títol d’Steve Smallman, amb il·lustracions de Joelle Dreidem, de l’Editorial Beascoa, i explica la història d’una ovelleta que va anar a trucar a la porta de la casa d’un llop.
Els cantaires, d’entre 4 i 7 anys, van interpretar les il·lustracions musicals del conte que tan encertadament ha composat per a l’ocasió Rosabel Bofarull, professora de l’escola amfitriona. La història els atrapa i les cançons els ajuden a expressar-ho.
Hi van participar uns 60 alumnes d’Iniciació d’entre 6 i 7 anys, de l’escola vilafranquina, que segueix potenciant aquest tipus d’experiències, que enriqueixen i eixamplen l’horitzó musical de l’alumnat, a més d’oferir-los l’oportunitat de participar en una activitat artística juntament amb tants nens i nenes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: