Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 7 cims vol tancar la participació amb 700 inscrits

La marxa de resistència farà un emotiu record a l’atleta vilafranquí Juan Antonio Barros que va morir en una marató a Castelló

La marxa de resistència 7 cims, que organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, se celebrarà el  diumenge 1 de maig.

En la presentació celebrada a l’Escorxador de Vilafranca, es va realitzar una taula rodona presentada per Jordi Rivas –de Penedès Televisió- amb la presència dels atletes Laura Orgué, Núria Quiroga i Ramon Carbó, la nutricionista Mercè López i Toni Morera de la secció de curses de muntanya del CEP.

La marxa farà un reconeixement pòstum a l’atleta vilafranquí Juan Antonio Barros, que va morir en una marató a Castelló, un dels participants de la marxa durà un dorsal amb el seu nom.

La sortida s’efectuarà a les 6.30 des de la plaça Nova de Torrelles de Foix. La marxa de resistència 7 cims és, una marxa no competitiva i puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

El recorregut, amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 59 Km i 4.746m de desnivell acumulat que s’enllacen set cims, Clapí Vell (704m), Puig de l’Àliga (698m), Montmell (861m), Montagut (962m), Puig Formigosa (995m), Puig Castellar (994m) i Puig de les Agulles (848m) que estan repartits per les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: