Diumenge, 29 de Març de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

12 cellers del Penedès participaran a la 7a edició de la Mostra de Vins de Mallorca

Es tracta d’una mostra professional referent per al sector de l’hostaleria i que reunirà més de 90 cellers en una jornada on es presentaran un total de 420 referències de vins, caves i xampanys seleccionats.

S’espera que hi assisteixin més de 200 professionals del món vitivinícola, convocats per De Vins Menorca, la primera empresa de l’illa en distribució i comercialització de vi des de fa més de 20 anys.

A la mostra també hi seran presents una dotzena de cellers del Penedès. De moment, han confirmat la seva assistència 1+1, Jean Leon, Pardas, l’Origan, Can Ràfols dels Caus, Llopart Cava, Huguet de Can Feixes, Masia Codina, Recaredo, Oriol Rossell, Pares Baltà i Caves Nadal.

La mostra es farà del dilluns 11 d’abril fins al dia 16 al Club Marítim de Maó i es complementarà amb conferències, maridatges i degustacions, també hi participaran els xefs i sommeliers de diversos restaurants.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: