Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull aquest cap de setmana la Fira del Vehicle d’Ocasió

Aquest dissabte i diumenge se celebrarà al Pavelló Firal de Vilafranca la 24ª edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió amb 7.500 metres quadrats d’exposició.

Estarà oberta de 10 del matí a 9 del vespre, on es podran veure més de 300 vehicles, entre turismes, furgonetes, tractors i maquinària agrícola, tots revistats, garantits i amb uns preus i finançament excepcionals. L’Associació de Concessionaris de l’Automoció i Maquinària Agrícola de Vilafranca, organitzadors de l’esdeveniment, preveuen superar les 6.800 visites registrades el 2015, i ampliar el percentatge del 40% de visitants de fóra de Vilafranca i de l’Alt Penedès, amb especial atenció dins de l’àmbit de l’àrea metropolitana de Barcelona i de la província de Tarragona.
Les novetats d’enguany se centren en la creació d’una pàgina web , www.firaVOvilafranca.cat, on s’hi poden consultar horaris, accessos i tota la informació dels expositors. A més, hi haurà un espai fora del pavelló firal on tothom qui ho vulgui podrà provar les novetats d’alguns dels expositors.
Hi participaran 16 concessionaris oficials, 9 de turismes i furgonetes i 7 de tractors i maquinària agrícola, dos més que l’edició 2015.
Aquesta és la única fira d’ocasió de maquinària agrícola de la província de Barcelona.
La fira, que és d’entrada gratuïta, compta amb un gran pàrquing, un espai infantil amb inflables, servei de bar, i el sorteig d’un Ipad entre tots els visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: