Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 350 persones celebren el dilluns de Pasqua al Santuari de la Mare de Déu de Foix, patrona del Penedès

Un any més, seguint una llarga tradició, l’Associació Cívica Santa Maria de Foix ha organitzat coincidint amb el dilluns de Pasqua l’aplec de Santa Maria de Foix.

Com explica el secretari de l’Associació, Miquel Sicília, l’aplec s’ha mantingut en el temps i en aquests darrers anys ha anat reprenent força sobre tot des de la restauració del santuari.
Aquest any han estat al voltant d’unes 350 les persones que han participat en la trobada, de les quals 80 han pujat a peu en romeria des de Torrelles per tal de participar de la missa, les sardanes, l’arròs i la botifarra amb la garlanda i acabar amb una gimcana.
Des de l’Ajuntament de Torrelles es vol també potenciar l’aplec, la figura de Santa Maria de Foix com a patrona del Penedès i de retruc donar relleu a tot l’entorn del santuari.
Aquest dilluns, tot i que feia força vent dalt del santuari i un dia que no era dels millors, van ser força els torrellencs que s’hi van acostar per tal de passar un dia de celebració amb els seus veïns tot menjant l’arròs i la garlanda per celebrar el final de la pasqua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: