Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una conferència organitzada per l’Escola de Pares i Mares del Penedès ha acostat els principis educatius de l’ecologia emocional

Van ser moltes les mares i pares que es van acostar dissabte al saló de Plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per escoltar la conferència “Estima’m per a que me’n pugui anar” que pronunciava la psicòloga Maria Mercè Conangla.

Especialitzada en educació emocional, entrenament de competències de lideratge i comunicació, treballa com a formadora i consultora en l’àmbit docent i sanitari de diverses universitats i hospitals.
A la seva conferència va donar una visió de com poder acompanyar als infants, des de la perspectiva de l’ecologia emocional, per tal d’ajudar-los a convertir-se en persones autonomes, amoroses, creatives i pacifiques.
En aquest sentit va fer èmfasi en el paper que juguen els pares. Sobretot en no ser massa sobreporotectors , ni tampoc actuar amb desídia. I d’altra banda aprenent a controlar les seves pròpies emocions per no descarregar sobre els fills els seus propis problemes.
La conferència estava organitzada per l’Escola de Pares i Mares del Penedès, una associació sense ànim de lucre des d’on organitzen activitats per a donar formació continuada als adults que tenen més influència sobre els infants i adolescents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: