Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un 42% dels compradors de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca són de fora de l’Alt Penedès

Un 42% dels compradors de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca són de fora de l’Alt Penedès

Un cop recollides les estadístiques de vendes dels concessionaris participants a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca 2016, celebrada a mitjans de març, els resultats han donat un increment total de les vendes del 4% respecta l’edició 2015.

A més a més s’ha constatat que el 42% dels compradors provenen de fora de Vilafranca i de l’Alt Penedès. En aquest sentit, destaca la venta de vehicles a compradors del Baix Penedès i la província de Tarragona, amb un 15% de les vendes, o el 14% de les vendes fetes a visitants del Garraf, especialment de Vilanova i Sant Pere de Ribes. També és significativa la presència de compradors del Baix Llobregat i la província de Barcelona, amb un 13%, sobretot de Martorell, Vallirana o Barcelona.
La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès ha agafat molta importància fora de la vila, i ho demostra el fet que només el 24% de les vendes han estat fetes a residents a Vilafranca. Tot i així, la comarca de l’Alt Penedès segueix essent la que aporta més compradors, amb un 33% del total de les vendes, destacant poblacions com Sant Sadurní, Sant Martí Sarroca o Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: