Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i Els Monjos programa un ampli ventall d’activitats de Pasqua que es duran a terme als diferents espais del municipi

El primer acte serà el dilluns 21 de març amb les activitats per a infants d’entre 3 i 11 anys, a la Ludoteca La Baldufa dels Monjos, programades per l’esplai El Vesper.

Les propostes seran fins dimecres entre les deu del matí i la una del migdia amb un preu de 2€.

El dijous 24 hi haurà sorteig de les mones de Pasqua del Comerç el Foix de Santa Margarida i els Monjos, que es farà a cada establiment col•laborador del municipi a les 12 del migdia.

El dissabte 26 de març serà el torn de les caramelles, amb les cantades que es duran a terme a diversos espais del municipi. A tres quarts de quatre de la tarda, els cantaires de les corals l’Amistat i la Bombeta Màgica faran un recorregut pels carrers de la Ràpita i les Masuques. Als Monjos, la cantada de caramelles començarà a dos quarts de cinc per diversos carrers del poble i anirà a càrrec de la coral La Margaridoia.

El diumenge 26 se celebrarà la Missa de Pasqua tant a la Ràpita com als Monjos. La primera tindrà lloc a l’Església Sant Domènec de la Ràpita a dos quarts d’onze del matí. En acabar, hi haurà la cantada de caramelles rapitenques davant l’església i seguidament pels carrers del poble. A l’Església dels Monjos, la Missa serà a les 12 i en acabar també hi haurà la cantada de caramelles i ruta pels carrers del poble a càrrec de la coral La Margaridoia.

El dilluns de Pasqua se celebrarà el dia d’aplecs a la muntanya. El veïnat dels Monjos i de Moja es desplaçarà a l’ermita de Penyafel, mentre que els de la Ràpita, Sant Marçal i les Masuques ho faran a Montanyans. L’aplec de Penyafel començarà a dos quarts de dotze amb la Missa cantada a l’ermita. Després de l’ofici, la coral La Margaridoia oferirà una cantada de caramelles que donarà pas a una ballada de sardanes amb la dobla Catània. A continuació hi haurà la gran paella d’arròs per un preu de 5€. Els tiquets es poden adquirir fins el 22 de març a la farmàcia Ràfols, la llibreria David o el supermercat Mas Catarro.
L’aplec de Montanyans, que enguany celebra la seixanta-unena edició, començarà amb la solemne Missa a les 12 del migdia, en el transcurs de la qual es cantaran els goigs de Santa Maria de Montanyans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: