Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní presenta un concurs d’idees innovadores sobre el canvi climàtic i la viticultura

L’Ajuntament de Sant Sadurní i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, han convocat el concurs “Idees innovadores. Canvi climàtic i viticultura al Penedès”.

El concurs té l’objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, i aproximar als joves el repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola.

La data límit per rebre les propostes dels alumnes és el 9 de maig i les bases del concurs es poden trobar al web de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Els premis els lliurarà l’1 de juny el meteoròleg Francesc Mauri a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell, en una jornada on els finalistes exposaran la seva proposta a les empreses del sector vitivinícola convidades.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Mas Albornà
04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
04:30
Esport comarcal
Futbol. La Granada - Òdena

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: