Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní presenta un concurs d’idees innovadores sobre el canvi climàtic i la viticultura

L’Ajuntament de Sant Sadurní i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, han convocat el concurs “Idees innovadores. Canvi climàtic i viticultura al Penedès”.

El concurs té l’objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, i aproximar als joves el repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola.

La data límit per rebre les propostes dels alumnes és el 9 de maig i les bases del concurs es poden trobar al web de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Els premis els lliurarà l’1 de juny el meteoròleg Francesc Mauri a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell, en una jornada on els finalistes exposaran la seva proposta a les empreses del sector vitivinícola convidades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: