Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní prepara la onzena edició del Demostra, mostra d’art local

Fins divendres 1 d’abril es poden fer les inscripcions al Demostra, el certamen bianual que enguany arriba a l’onzena edició i que vol recollir la diversitat creativa de Sant Sadurní. Aquesta edició, com a novetat, anima a formar part del certamen els dissenyadors de la vila.

En aquesta mostra, que es podrà visitar durant a partir del 16 d’abril, hi poden participar tots els sadurninencs amb inquietuds artístiques i que vulguin mostrar allò que fan, independentment de si són professionals o no. Totes les modalitats artístiques hi són benvingudes: pintura, escultura, ceràmica, il·lustració, serigrafia, escriptura, poesia, fotografia, música, ball, teatre, cinema, costura, punta de coixí i, enguany, el disseny. Així, totes aquelles persones amb capacitat creativa, tant sigui en l’àmbit del dibuix, grafisme, interiors, moda, audiovisuals o d’altres, trobaran al Demostra un espai on donar a conèixer el seus treballs.
Per formalitzar la inscripció cal dirigir-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní, al Casal d’Entitats, els matins de dilluns a divendres, de de 9 a 2 i les tardes de dilluns a dijous de 5 a 9. També es pot enviar un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: