Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní potencia amb el suport de la Diputació el programa de foment de l´ocupació i de suport a la integració social

Sant Sadurní potencia amb el suport de la Diputació el programa de foment de l´ocupació i de suport a la integració social

La setmana passada l´alcaldessa de Sant Sadurní Maria Rosell es va reunir a l’Ajuntament amb Maite Fandos, diputada delegada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona.

Durant la trobada van repassar diverses qüestions relacionades en matèria de Benestar Social i Habitatge, pel que fa a diversos serveis que s’ofereixen a nivell municipal i en els qual hi dóna suport la Diputació, com l’ampliació dels serveis de teleassistència o ajuts a aquelles persones amb discapacitat per a condicionar l´habitatge.
També van tractar el programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social, impulsat per la Diputació, i que per a Sant Sadurní suposarà un total de 102.571 euros. Aquesta injecció econòmica permetrà atendre de manera específica les necessitats de col·lectius amb major vulnerabilitat i en risc d’exclusió social. En paral·lel aquests plans també aposten per poder donar ocupabilitat i formar a les persones mitjançant la contractació pròpia per part de l’Ajuntament, a més de fer possible que els municipis col·laborin amb les empreses del territori facilitant els procediments de contractació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: