Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí ha actualitzat la seva cartografia

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’ajuntament de Sant Quintí de Mediona l’actualització de la cartografia digital urbana 3D escala 1:1000 del municipi.

Aquesta cartografia és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques ja que és la que s’utilitza per la planejament urbanístic i el cadastre.

Per aquest treball s’han cartografiat un total de 258 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial.

Aquesta cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF i la seva actualització facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques del planejament urbanístic, la cartografia del cadastre, les xarxes de serveis i els equipaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: