Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull destaca que els distintius de qualitat turística SICTED demostren que al Penedès s’està fent feina i el territori s’està preparant bé

L’Alcalde de Vilafranca i diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, el president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, Sergi Vallès, la regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, van lliurar ahir al matí a l’auditori de VINSEUM els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació.

Es tracta d’un segell de qualitat turística de caràcter estatal que a Vilafranca es ve implementant des de l’any 2008.
Aquest sistema treballa la qualitat de la destinació turística a través dels establiments i empreses adherits.
Turisme de la Diputació de Barcelona, juntament amb la Cambra de Comerç, són els ens responsables de la coordinació i el finançament que comporta la implantació del SICTED, promogut per Turespaña i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.
Pere Regull, va afirmar que allò que és important no són els distintius per si mateixos sinó perquè demostren que al Penedès s’està fent feina i el territori s’està preparant bé.
Per la seva banda Sergi Vallès reconeixia l’esforç que fan les empreses per posar-se al dia amb el distintiu SICTED.
L’Ajuntament de Vilafranca és el gestor del SICTED per al seu municipi i té les funcions de vetllar, dinamitzar i coordinar tots els aspectes que acompanyen en procés de distinció. L’aposta per aquest projecte és una aposta per la qualitat turística a Vilafranca.
El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès és des del 2011 el gestor de la resta de la comarca.
A Vilafranca del Penedès formen part del SICTED actualment 16 empreses i institucions mentre que a la resta de la comarca n’hi ha 29 que en formen part.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: