Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Martí i Anna Mongay presenten “Vacances al poble dels avis”, llibre que es presentarà a Vilafranca aquest abril

Es tracta d’un llibre que segueix la línia de treball habitual de Pere Martí, molt realista i enfocant experiències que poden haver viscut molts nens i nenes i les seves famílies.

En aquest cas es tracta d’uns nens que van a passar les vacances al poble dels seus avis. La peculiaritat de la història és que s’explica durant el viatge des de casa seva al poble, i amb les il·lusions i records de les vacances de l’any passat que els dos nens es van comentant.
El text s’acompanya amb les il·lustracions d’Anna Mongay, amb la què Martí ja havia treballat fa alguns anys amb “Els tresors del bosc”. Ell va demanar que fos Mongay qui il·lustres aquest llibre, l’editorial va acceptar i la il·lustradora comenta que ha estat un llibre amb el qual ha gaudit força. I amb el que s’han entès molt bé.
De fet és un llibre en què les il·lustracions hi tenen molta presència, ja què pràcticament n’hi ha a cada pàgina i amb algunes fins i tot a doble pàgina.
El llibre es presentarà el dia 18 d’abril a les 6 de la tarda a la llibreria Abacus, i ha estat editat per Baula dins de la col·lecció Ala Delta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: