Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès es reuneix amb el nou president nacional

Una representació de la junta d’Òmnium Alt Penedès, encapçalada pel seu president, Jordi Parellada, es va reunir el passat dilluns amb el nou president nacional d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

En aquesta primera presa de contacte de manera institucional, els penedesencs van explicar a Cuixart el seu pla de treball per aquest any i la forma d’organitzar-se que té la nova junta, que vol potenciar els àmbits de cohesió social i educació i ampliar les activitats per a què els voluntaris s’hi puguin implicar més. D’aquesta manera, a la reunió es va poder exposar també la feina feta en els darrers mesos i es van aportar diverses idees per millorar el funcionament global i local de l’entitat.
D’altra banda, la junta d’Òmnium Alt Penedès va celebrar el passat dissabte 5 de març una reunió itinerant, la primera d’aquest any. Es tracta de reunions que l’equip directiu de l’entitat fa fora de la seva seu de Vilafranca, en algun indret de la comarca. En aquest cas, l’escenari va ser el Casal de Cultura de Torrelavit. L’alcalde del municipi, Ramon Riera, va donar les gràcies a Òmnium per haver escollit aquell espai per fer la reunió i va aprofitar per explicar el projecte del camí del riu.
Després de la reunió, els membres d’Òmnium van fer un petit homenatge a les tres persones que darrerament han deixat la junta coincidint amb el cicle electoral a l’entitat. Pere Sàbat, Èric Senabre i Josep Maria Sala van rebre un llibre penedesenc com a agraïment a la feina feta com a membres de la junta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: