Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Miranti Natura’, les aquarel·les d’Assun Savall, omplen de color la Sala dels Trinitaris de Vilafranca

Divendres a les vuit del vespre s’inaugurarà l’exposició ‘Miranti Natura’, de la il·lustradora vilafranquina Assun Savall, a la Sala dels Trinitaris.

La inauguració anirà a càrrec del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi.

Assun Savall és professora de Ciències Naturals des del curs 1997/1998 fins a l’actualitat, ininterrompudament i ha impartit durant dos cursos el crèdit d’Il·lustració científica a l’Institut Eugeni d’Ors. Paral·lelament a la seva activitat professional com a docent, ha participat en diversos cursos d’aprenentatge de dibuix científic. La il·lustració científica li ha permès unir diverses passions: el dibuix, la ciència i la didàctica.

Aquesta és la primera exposició individual d’Assun Savall i, per al recorregut expositiu, ha escollit un recull d’aquarel·les protagonitzades per animals i plantes. D’aquesta manera, l’artista ens convida a observar la naturalesa des dels seus ulls de biòloga i il·lustradora.

L’exposició romandrà oberta al públic fins el diumenge 3 d’abril en els horaris habituals, excepte els dies 27 i 28 de març, que estarà tancada per les festes de Setmana Santa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: