Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Trillas presenta la seva novel•la “Manto negre”, guanyadora del 1r Premi de Novel•la Curta Celler de Lletres

El dijous que ve a les 8 del vespre tindrà lloc a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní la presentació de “Manto negre”, la tercera novel•la i primera en català de l’escriptora barcelonina Marta Trillas.

L’obra és un relat d’intriga i passions ambientat entre Sant Sadurní i Torrelavit i ha estat guanyadora del 1r Premi de Novel•la Curta Celler de Lletres 2015, certamen impulsat per la Biblioteca Municipal i la regidoria de Cultura.

La presentació anirà a càrrec de l’autora i compta amb la col•laboració de les Caves Blancher.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: