Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Rosell i Pere Regull demanen al conseller de Salut que reforci la “qualitat assistencial” a l’Alt Penedès

L’alcaldessa de Sant Sadurní i diputada de Junts pel Sí al Parlament Maria Rosell i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull van trobar-se la setmana passada amb el conseller de Salut Antoni Comín.

La diputada va demanar que el Departament de Salut “mantingui i reforci la qualitat assistencial que es dóna a tota la població de l’Alt Penedès, per continuar prestant una bona atenció als 27 municipis de la comarca”.

Durant la trobada, també Rosell i Regull van reclamar a Comín la posada en marxa, “en la major brevetat possible”, del nou ambulatori de Vilafranca. Segons Rosell, l’obertura del CAP suposarà “dignificar i augmentar la qualitat professional de les persones que hi treballen i millorarà el confort de tothom que utilitzi aquest servei”.

Maria Rosell és membre de la comissió de Salut del Parlament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: