Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ocupació a les masies rurals del Penedès se situa al voltant del 90% aquesta setmana santa

El president de l’associació Masies del Penedès i propietari de la casa Masia Olivera de Subirats Raimon Olivella situa l’ocupació durant aquesta setmana santa en un 90% aproximadament. El percentatge és alt en comparació a les xifres que s’intueixen a la resta de Catalunya.

 

Per això, des de Masies del Penedès es mostren satisfets, tot i que han tingut força reserves a última hora que han pogut absorbir adreçant els clients interessats a altres cases associades que encara no tenien ple.

El perfil dels clients aquesta setmana santa és eminentment nacional i familiar. Es tracta de grups que busquen poder reunir-se en un entorn diferent al seu, la tranquil·litat del camp i la vida quotidiana de les ciutats properes.

Tot i que el perfil majoritari sigui de turistes de l’estat, avui hem pogut parlar amb un jove californià que ha passat uns dies amb la seva parella allotjat a la Masia Olivera. El Gabriel Paganin ja coneixia el Penedès per la seva germana, que havia estat aquí anteriorment. Però ara diu que ha pogut comprovar per què la seva germana “només diu coses boniques del Penedès”.

L’associació Masies del Penedès està integrada per una cinquantena de cases com Masia Olivera repartides per tot el territori penedesenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: