Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició fotogràfica “Temps i Silencis. Caves i Cellers La Reserva del Penedès” es pot visitar a Sant Sadurní

L’exposició fotogràfica “Temps i Silencis. Caves i Cellers La Reserva del Penedès” es pot visitar a Sant Sadurní

El divendres 18 de març, a dos quarts de 8 del vespre, s’inaugurarà al Celler del La Fassina l’exposició fotogràfica “Temps i Silencis. Caves i Cellers. La Reserva del Penedès”, una col·lecció de fotografies d’interiors de caves per mitjà de les quals els fotògrafs Pere Pascual i Roger Velázquez volen posar el valor caves i cellers, entesos com a ric i valuós patrimoni monumental del Penedès.

Es tracta de fotografies en gran format que conviden a redescobrir la màgia d’un espai silenciós i que sovint passa inadvertit, complementades amb una petita mostra en blanc i negre i format més petit que les contextualitzen reivindicant la poètica del territori.
Pere Pascual i Roger Velázquez són fotògrafs professionals amb una llarga trajectòria. Pere Pascual ha treballat en fotografia publicitària, industrial, gastronòmica, reportatge de viatges i gastronòmica i ha col·laborat en revistes i diaris. Roger Velázquez també ha treballat en àmbits tan diversos com el retrat, la publicitat, la indústria, l’arquitectura i l’art. Ha editat també diverses publicacions i ha col·laborat en alguns diaris.
L’exposició es pot visitar fins el 31 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: