Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exalcaldessa de Sant Sadurní, Susanna Mérida, queda definitivament desimputada per l’acomiadament d’un extreballador de la Casa dels Avis

Després de mesos de litigis, l’extreballador de la Casa dels Avis, acomiadat el març del 2014 pel govern del PSC i ERC, ha decidit desistir el recurs d’apel·lació que havia interposat davant l’Audiència Provincial de Barcelona.

D’aquesta manera l’exalcaldessa ha quedat desimputada perquè s’ha produït el sobreseïment definitiu de la demanda per assetjament laboral, coaccions, calúmnies, prevaricació i contra els drets dels treballadors. El Jutjat de Vilafranca ja havia desimputat Mérida així com el secretari de l’Ajuntament i la Directora de la Casa d’Avis i el juny del 2015 va acordar el sobreseïment de la causa, com havia demanat el fiscal.

Tot i així, l’extreballador de la Casa dels Avis, Miguel Ángel Riaza, va interposar un recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial de Barcelona, que finalment no ha prosperat perquè el mateix treballador ha decidit retirar-lo.

L’Executiva Local del PSC a Sant Sadurní d’Anoia celebra la decisió i lamenta que tant CiU com ERC i la CUP donessin cobertura a unes acusacions falses. En aquest sentit els demanen una rectificació pública i estan estudiant també la possibilitat d’iniciar accions judicials contra l’extreballador per la campanya de desprestigi públic contra Susanna Mérida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: