Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Exalcaldessa de Sant Sadurní, Susanna Mérida, ha estat desimputada després del sobreseïment definitiu per l’acomiadament d’un treballador

El 27 de març de 2014, el govern de Sant Sadurní, format pel PSC i ERC, va decidir acomiadar a un treballador públic després de reiterades conductes laborals inapropiades.

Fruit de la decisió del govern d’acomiadar el treballador, firmada en aquell moment per l’Alcaldessa Susanna Mérida, aquest va iniciar una campanya insistent i insidiosa de desprestigi públic de l’exalcaldessa. Aquesta campanya va ser de tal intensitat que l’exalcaldessa, assessorada pels serveis jurídics de l’Ajuntament, va haver de posar-ho en coneixement dels Mossos d’Esquadra. A part d’aquestes actuacions de desprestigi públic, l’extreballador va interposar dues demandes judicials, una per la via laboral i una altra per la via penal.
Per la via laboral, el setembre del 2014, el jutjat social ja va determinar que el procediment portat a terme per l’Ajuntament de Sant Sadurní s’ajustava a dret. Per la via penal el Jutjat de Vilafranca va acordar el sobreseïment de la causa interposada per l’extreballador públic.
El treballador va decidir interposar un recurs d’apelació davant de l’Audiència Provincial de Barcelona que no ha prosperat, produint-se el sobreseïment definitiu de la demanda.
En un comunicat l’Agrupació Local del PSC de Sant Sadurní destaca que sempre ha confiat en la gestió realitzada per l’Exalcaldessa socialista Susanna Mérida, i per aquest motiu va avalar la seva candidatura en les darreres eleccions locals. Ara celebren que, de nou, la justícia hagi avalat la correcta actuació d’aquesta i del Grup Municipal Socialista en aquest acomiadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: