Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les destinacions a les capitals europees són les més sol•licitades durant les vacances de Setmana Santa

París, Lisboa, Londres, Berlín i altres capitals europees han estat les destinacions més demanades pels viatgers durant la Setmana Santa.

La majoria dels viatges són sortides familiars de 3 o 4 dies, tot i que també s’ha notat una millora econòmica relativa que ha repercutit en allargar l’estada uns dies.

La sorpresa de les agències aquest any ha estat la contractació del turisme enològic a diferents destins de Sud Amèrica.

La contractació de viatges de Setmana Santa d’aquest any ha millorat respecte l’any anterior i no només per Setmana Santa, sinó també en relació a la venda anticipada d’estiu.

En qualsevol cas, la situació actual de les agències de viatges resulta complicada per diversos factors: la contractació de viatges a través d’internet i la inseguretat que generen els atemptats terroristes en són alguns exemples. En aquest sentit, els professionals de les agències posen l’accent en el valor de la seva tasca.

Algunes destinacions tradicionalment turístiques com Egipte, Tunísia i Turquia s’han vist afectades per la inseguretat global.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: