Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’educadora penedesenca Alba Castellví presenta a Vilafranca el seu llibre “Educar sense cridar”

La sociòloga, mestra i mediadora de conflictes, Alba Castellví, presenta avui a les vuit del vespre a l’Escorxador el seu llibre “Educar sense cridar. Acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia”, que acaba de publicar Angle Editorial.

El mestre vilafranquí Jaume Rafecas, en conversa amb l’autora, parlarà d’aquest llibre adreçat, sobretot, als pares i mares que volen millorar l’educació dels seus fills i ajudar-los a ser responsables. L’acte, al qual també assistirà Rosa Rey, editora d’Angle, ha estat organitzat per La Cultural llibreria en col·laboració amb l’esmentada editorial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: