Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur continua baixant a l’Alt Penedès

Les dades del registre d’aturats corresponents al mes de febrer d’aquest 2016 suposen una nova reducció.

Tímida si es compara amb el mes anterior però força destacada en una perspectiva interanual. S’ha de tenir en compte que el mes de febrer no acostuma a ser un bon mes per l’atur i els resultats a nivell de Catalunya són dels millors dels darrers 15 anys en un mes de febrer.
Pel que fa a la comarca de l’Alt Penedès l’atur s’ha reduït aquest febrer i en relació al mes anterior en 59 persones, amb una xifra d’aturats registrats al conjunt de la comarca de 7.325. A Vilafranca l’atur també ha baixat, en només 3 persones, i un total de 3.205 aturats. En canvi a Sant Sadurní hi ha un lleuger repunt amb quatre persones més respecte del gener i un total de 676 aturats. On ha baixat més l’atur al febrer ha estat als Monjos, reduint-se la llista en 27 persones i amb un total de 531 aturats, mentre que a Gelida la baixada és de 17 persones, i un total de 482 aturats al mes de febrer.
Amb dades interanuals de febrer del 2015 a febrer del 2016 la millora és força destacada. Al conjunt de l’Alt Penedès s’ha reduït la llista d’aturats en 1.182 persones i a Vilafranca ara hi ha 549 aturats menys que a l’any passat.
D’altra banda el nombre d’aturats registrats a Catalunya ha baixat en 7.843 persones al febrer, xifra que representa un 1,5% menys respecte al mes anterior i situa el total de desocupats en 510.237.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: