Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació El Fath per a Dones ha celebrat el primer aniversari amb una conferència sobre la gestió econòmica de la família

En el marc dels actes que s’han celebrat a Vilafranca al voltant del Dia Internacional de les Dones l’Associació El Fath per a Dones ha organitzat un acte pel seu primer aniversari.

Es va fer aquest dissabte a la sala d’actes de l’Escorxador i consistia en unes conferències sobre “La dona musulmana i la gestió econòmica de la família”.
En primer lloc la regidora de Salut i Consum, Anna Doblas, va donar la benvinguda als assistents i va felicitar l’entitat vilafranquina per la seca tasca de suport a la dona. El Fath per a Dones és una entitat que treballa per aconseguir que la dona musulmana adquireixi els coneixements suficients per integrar-se a la societat, perquè no es quedi tancada a casa.
L’acte comptava amb dues conferenciants. La presidenta de l’Associació de Dones Muslmanes-Catalanes, Xantal Genovart, va parlar de la convivència, fent èmfasi en el treball per la interculturalitat.
L’altra conferenciant era Najia Lotfi, economista, professora de finances islàmiques de la UAB, que va parlar de l’economia domèstica i també del Centre d’Estudis i Investigació en Finances Islàmiques que promou l’economia social i responsable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: