Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una jornada tècnica sobre les subvencions

Es tracta d’una jornada per a emprenedors joves sobre aquesta línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya.

L’acte es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal el dimecres 30 de març a les 11 del matí. L’exposició anirà a càrrec d’Àlex Llovet, responsable de la gestió de la convocatòria de subvencions i cap de Secció d’Iniciatives per a l’Ocupació dels Serveis Territorials del Departament de Treball.

L’acte està adreçat a les persones joves que vulguin emprendre pel seu compte i que vulguin conèixer les línies de subvenció a què es poden acollir. També podran tenir un primer contacte amb els responsables de l’assessorament professional. També va adreçada a les empreses de l’Alt Penedès interessades a contractar joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil que es vulguin acollir a aquesta línia de subvencions. El termini per sol•licitar-les és fins el 31 d’octubre.

Els interessats s’han d’inscriure prèviament trucant al 93 890 00 00 o bé enviant un correu a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: