Dissabte, 24 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament està fent treballs de reposició d’arbrat viari a Vilafranca

Aquests dies s’estan fent treballs de reposició de l’arbrat viari de la Vila que, per diferents condicionats, com la fase biològica de l’arbre, vandalisme, accidents o obres urbanístiques, moren als carrers, places i parcs de Vilafranca.

La campanya de reposició d’arbrat 2015/2016 suposarà la plantació de 140 exemplars en diferents barris de la vila, encara que enguany destaca la plantació de quasi una quarantena d’arbres al barri de Sant Julià i una vintena d’arbres als barris de la Barceloneta-Sant Magí, la Girada i el Poble Nou.

Amb la intenció de millorar el control del manteniment d’aquest arbrat jove, els arbres plantats durant la campanya es marquen amb una franja groga als tutors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: