Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza aquest diumenge la primera edició de la cursa per la igualtat

La proposta vol fer evident la complicitat d’homes i dones en la lluita per la igualtat i es durà a terme aquest diumenge 20 de març. La sortirà es donarà a les 11 del matí des de la Biblioteca amb un recorregut de 2,5 km per asfalt, pensat perquè es pugui fer corrents o a peu amb la família.

La organització recomana que les dones portin samarreta lila, com a símbol de les reivindicacions de les dones i els homes la portin de color blanc com a símbol de la pau i perquè és el color que s’utilitza a tot el món per evidenciar l’oposició del homes vers la violència contra les dones. De tota manera qualsevol persona podrà fer servir el color que vulgui.
Les inscripcions a la cursa són gratuïtes i es podran fer mitja hora abans del seu inici. La cursa s’emmarca en els actes del 8 de març que s’han organitzat al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: