Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos acaba d’editar la Guia de la Infància i l’adolescència

El document vol ser un recurs educatiu de caràcter informatiu i a la vegada una eina de visualització conjunta de l’oferta educativa que des dels serveis municipals i entitats de Santa Margarida i els Monjos s’ofereixen a la ciutadania.

La guia per a la infància i l’adolescència ha pres forma des de la consideració de l’entorn com agent educatiu, com a font de recursos i com a generador de múltiples i diverses influències educatives, en el que tothom pot participar, des de diferents posicions i graus.
La guia està distribuïda en fitxes informatives on es poden trobar les activitats i dades de contacte de cada servei, a més d’altres dades d’interès. En aquesta primera ocasió s’ha imprès en format paper però la voluntat és que la guia sigui de consulta ràpida mitjançant el format digital.
La presentació de la guia tindrà lloc a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos aquest dijous 17 de març a les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: