Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles impulsa tallers per les famílies

El municipi ofereix dos tallers amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb fills d’entre 2 i 6 anys.

El primer taller, anomenat “Créixer en família”, ofereix espais de suport, virtuals i presencials als pares i mares interessants en conèixer aspectes que puguin influir de forma positiva en la cura, l’educació i el desenvolupament dels fills, convidant-los a reflexionar i a compartir les seves experiències amb altres famílies. El taller anirà a càrrec de Laura Santiago, educadora de Massatge Infantil, psicomotricista relacional i acompanyant familiar i s’impartirà els divendres 8,15 i 22 d’abril i els dies 6, 13 i 20 de maig de 3 a 5 de la tarda a les Escoles Velles. Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer fins el 4 d’abril.

El segon taller serà sobre l’espai de joc i la psicomotricitat en família. També anirà a càrrec de Laura Santiago i es farà els dissabtes 9, 16, 23 i 30 d’abril a les Escoles Velles de 10 a 12 del matí. Els pares i mares podran compartir experiències enriquidores amb els seus fills i alhora rebre acompanyament en el procés de criança i educació d’aquests. El preu és de 40€ per família i es podran fer les inscripcions a les Escoles Velles fins el 6 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: