Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La WINEBS engegarà el proper 24 d’abril un curs sobre “Exportació de Vins i Caves”, el primer sota el paraigua de la Universitat Rovira i Virgili

Es tracta d’un curs semipresencial que donarà com a títol un certificat d’aprofitament en “Exportació de Vins i Caves: Posicionament en Mercats Internacionals”.

Aquest és un dels primers cursos que es farà a la WINEBS després que el passat 21 de març en finalitzés un altre sobre internacionalització i retail al sector vitivinícola. També està previst que el proper 10 d’abril s’engegui un curs sobre “Exportació de Vins i Caves” i que el 26 de maig ho faci el de “Digital Business aplicat al sector vitivinícola”.

La principal diferència sobre aquest curs en “Exportació de Vins i Caves” és que per primera vegada l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Vilafranca i el Centre de Formació permanent de la Fundació de la Universitat Rovira i Virgili.

El curs té una durada 90h, 55 de les quals presencials i la resta, en línia. S’adreça a tant a responsables de màrqueting i exportació de cellers, com gerents de pimes o cooperatives vitivinícoles i la sortida professional és de direcció de l’àrea d’exportació d’empreses vitivinícoles.

L’horari de les classes presencials, que començaran el 20 de maig i finalitzaran el 20 de juny, és els dilluns de 5 a 8 del vespre, els divendres de 4 a 8 i els dissabtes de 9 a 13 h.

Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes a del web: http://www.fundacio.urv.cat/. El cost total del curs és de 995 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: