Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Volta Ciclista a Catalunya passarà pel centre de Vilafranca dissabte 26 de març

La 6a etapa de la 96a Volta Ciclista a Catalunya del proper dissabte 26 de març, que s’iniciarà a Sant Joan Despí i finalitzarà a Vilanova i La Geltrú, passarà pel centre de Vilafranca.

La cursa vindrà per la carretera de Sant Martí Sarroca i enfilarà pels carrers Progrés, Hermenegild Clascar i General Prim, rambla de Sant Francesc i avinguda de Tarragona fins a la carretera de Sant Jaume dels Domenys, per on els ciclistes sortiran del nucli urbà. L’horari aproximat de pas de la cursa per Vilafranca serà entre les tres de la tarda i les tres i dotze minuts.

Mitja hora abans del pas previst dels corredors, ja estarà tallat el trànsit en tot l’itinerari previst. L’estacionament en aquests carrers també estarà afectat així com l’aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc. Així es prohibirà l’estacionament a la zona blava del carrer Hermenegild Clascar i de l’avinguda de Tarragona entre les dotze i dos quarts de quatre de la tarda. En el mateix horari s’anul·laran les dues entrades de l’aparcament soterrat de la rambla així com la sortida de l’aparcament de la rambla que dóna a la Font dels Alls. Únicament quedarà oberta la sortida de l’aparcament de la rambla que dóna al carrer de Cal Bolet.

La Volta Ciclista a Catalunya és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, per la qual cosa comporta un moviment aproximat d’uns 200 corredors, 70 cotxes i 60 motos, acompanyats per un dispositiu de 46 motos i 3 cotxes dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: