Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La veu de Laura Cruells i el violoncel de Marçal Ayats ofereixen un peculiar i íntim duet a Cal Bolet

Dissabte al vespre la programació d’espectacles al Teatre Cal Bolet portava una proposta si més ni curiosa per el seu format. Era un duet, però composat per una cantant i un violoncel·lista, una parella si més no poc habitual.

Laura Cruells a la veu i Marçal Ayats al violoncel, que formen el duet XY presentaven el seu primer disc “Equilibri”. Explicaven tot just abans del concert que es tracta d’un disc que s’ha fet a foc lent, que conté temes propis i tres versions de temes d’altres autors.
Comenten també què ha estat un treball fet molt en equip, i que aquesta col·laboració es nota també dalt de l’escenari.
De duets musicals hi ha molts, però el tàndem de veu i violoncel no és gaire habitual. Ells en són conscients, i el públic que es va acostar dissabte a Cal Bolet va poder-ho comprovar en un recital íntim i peculiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: