Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La subhasta de pintures de Joan Farriol a benefici de Càritas serà dirigida pel periodista Ricard Rafecas

Demà a dos quarts de vuit del vespre tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escorxador la subhasta de pintures de Joan Farriol.

Es tracta de 28 peces pintades a l’oli de temàtica paisatgista que la vídua del pintor, Carme Serraïma, ha cedit a la secció de Càritas Interparroquial de Vilafranca per tal que aquesta entitat de reconeguda tasca social i humanitària pugui beneficiar-se de les vendes d’aquestes peces artístiques. El periodista i director del setmanari El 3 de vuit, Ricard Rafecas, serà el conductor de la subhasta.
Les peces tindran un preu inicial d’entre 100€ i 300 € i els beneficis de cada venda aniran destinats directament a Càritas.
Joan Farriol Pérez va néixer a Sabadell l’any 1934 en una família propietària d’una empresa tèxtil.
Feia 25 anys que es dedicava a la pintura de forma amateur. Com que al final de la seva vida tenia molta producció, la seva vídua ha decidit fer aquesta donació.
L’exposició està oberta des del dia 11 de febrer i l’adquisició de quadres encara es pot realitzar fins aquest divendres quan l’exposició és clourà amb la subhasta de totes aquelles obres encara no hagin estat venudes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: