Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La regidoria d’Igualtat presenta els actes al voltant del dia internacional de les dones, amb més implicació de les entitats

Els actes tindran lloc del 6 al 12 de març i compten, més que mai, amb la participació d’entitats i associacions de Vilafranca.

Aquesta és una de les novetats de la commemoració a la ciutat del dia internacional de les dones i respon, segons la regidora d’Igualtat, a l’interès de les entitats en implicar-s’hi i la voluntat de l’ajuntament d’assolir una celebració que abastés diferents vessants. Per això també hi ha hagut una major implicació d’altres serveis de l’ajuntament, com el de cultura o el d’esports.

Al programa destaca l’acte institucional, que tindrà lloc el mateix dimarts 8 de març a L’Escorxador, i se centrarà en la conferència de l’entrenadora de futbol Arantxa Alonso ‘El paper de la dona en l’esport’. En el transcurs de l’acte, la vilafranquina Isabel del Pilar Valero serà l’encarregada de llegir el manifest del dia internacional de les dones.

Una de les novetats principals de la commemoració del dia internacional de les dones serà que el sopar de les dones, que tindrà lloc el dia 12 de març al local de la Jove, estarà organitzat per una entitat. Serà la recent presentada ADDA, que intentarà convocar unes 200 persones.

El sopar té un preu de 12 euros i mig i els tiquets es poden adquirir al casal per la Igualtat, al departament de convivència i ciutadania o a l’Àrea d’Atenció a les Persones.

També destaquen altres actes com l’homenatge que fan els Xicots a les ‘Heroïnes anònimes’, que enguany reconeixerà Josefa Parera, presidenta de la Fundació Montserrat Junyent. Serà aquest diumenge al migdia a Cal Noi Noi i comptarà amb diverses conferències de caire històric i social. I els dies 10 i 11 de març, hi haurà sessió especial de Cine Club Vilafranca amb la pel·lícula ‘Techo y comida’.

D’altra banda es recuperarà l’edició del calendari per la igualtat, entesa en un sentit ampli, l’elaboració del qual ha anat a càrrec de la gent de L’Espiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: