Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, participa en la cloenda del projecte de cooperació amb la Regió Tànger-Tetuan

Els dies 3 i 4 de març la ciutat marroquina de Tànger va acollir la cloenda institucional del projecte “Suport a la creació i funcionament de les Comissions de Paritat i d’Igualtat als municipis rurals de la Regió Tànger-Tetuan”, impulsat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

L’Ajuntament de Vilafranca, amb altres 12 ajuntaments catalans, participen i donen suport a aquest projecte que té com a objectiu general contribuir a la millora de les condicions de vida i de la situació socio-econòmica de les dones joves residents en l’àmbit rural de la regió per permetre’ls l’assoliment d’un nivell més adaptat de desenvolupament humà.
La contrapart marroquina en aquest projecte és l’administració regional, és a dir, el Consell Regional Tanger-Tetuan i Al-Hoceima, el programa de Nacions Unides pel Desenvolupament i l’associació marroquina ADELMA.
El programa de l’acte de la cloenda institucional del projecte va permetre fer la visita a dues de les Comunes Rurals beneficiàries del projecte, on clarament va quedar exposat què, a més del paper de la igualtat als municipis, queda molt camí a recórrer pel que fa a la salut, principalment de la dona, l’absentisme escolar, i el turisme rural en aquestes comunes. Ara com ara va quedar molt clara la possible continuïtat del projecte en una nova fase, centrant-se en les necessitats detectades en el moment de diagnosi sobre el terreny dels tècnics que participaven en el projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: