Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La novel·la guanyadora del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea, ‘Un cop morta’ s’ha presentat a Vilafranca

La Sala d’Actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va acollir divendres al vespre la presentació d’’Un cop morta’, la novel·la guanyadora del darrer Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea que acaba de publicar l’editorial RBA-La Magrana.

L’obra de Laura Tejada és un thriller amb tocs de drama que explica la història d’una jove farmacèutica sense parella que ha de tenir cura de la seva mare anciana, qui acaba de quedar vídua. És una història impactant i imprevisible, en la qual el lector anirà descobrint la brutal relació entre mare i filla.

Per a Tejada, la publicació de la seva primera novel·la és un moment molt emocionant, perquè culmina un llarg procés des de la proclamació del treball guanyador, el passat mes de novembre.

Tejada es va animar a escriure en part gràcies al seu germà, que li va regalar un curs d’escriptura. L’escriptora recomana aquesta via d’entrada al món de la literatura.

L’acte va ser presidit pel regidor vilafranquí i coonseller de cultura del CCAP Raimon Gusi i va comptar amb la presència de l’editor Jordi Rourera, membres del Consell de Cent Lectors i representants de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, patrocinadors del premi. També hi havia l’Ana Macías, alumna de l’escola d’arts Arsenal autora de la portada del llibre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: