Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat afirma que s’estan fent els passos necessaris per resoldre les deficiències detectades per la Sindicatura de Comptes

El Ple ordinari de la Mancomunitat Penedès Garraf celebrat a Canyelles els passat 3 de març, s’ha centrat en explicar les principals mesures que resolen les deficiències detectades per la Sindicatura de Comptes i informar de la situació en què es troben els diferents serveis.

La Presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet, entre les diferents mesures ha destacat en l’informe de presidència que la millora efectuada en les pràctiques comptables i de control de despeses, així com l’actualització dels procediments de contractació estan en la línia de resoldre observacions i seguir les recomanacions que ens va fer la sindicatura. En el apartat de cobrament de deutors, s’ha assegurat que els acords a que s’ha arribat amb alguns ajuntaments faran possible el pagament dels endarreriments. En darrer terme l’equip de govern ha avançat que s’està negociant el suport la Diputació de Barcelona per a realitzar l’inventari de béns de la Mancomunitat.
A l’apartat de serveis s’ha destacat l’ampliació dels horaris d’atenció a les visites i de la zona d’esbarjo al CAAD Penedès, el trasllat de l’Oficina del Servei d’Iniciatives econòmiques a Vilanova, l’ampliació mitjançant el servei de Sanejament de la depuradora de Mediona i la construcció de dues depuradores a Sant Sadurní d’Anoia i a Castellví de la Marca. En clau interna, destacar la creació de l’Oficina Tècnica de Residus per millorar el servei que s’ofereix als municipis i el reforç del funcionament dels Serveis Centrals per optimitzar la gestió comptable i pressupostària, i permetre durant l’any 2016 finalitzar el procés de normalització de la contractació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: