Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca ha obtingut molt bons resultats de vendes i visites

Aquest diumenge al vespre, poca estona abans de tancar les portes de la 24ª edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió es respirava una ambient molt positiu entre els organitzadors del certamen.

El gerent d’Autocam, Jordi Carbó, feia una valoració molt positiva dels resultats. En quan a visitants van ser molts al llarg dels dos dies d’exposició, però sobretot destacava l’afluència de públic del dissabte. En relació a les vendes apuntava que en la mateixa fira s’havia venut un 38% dels vehicles exposats.
A aquesta xifra inicial caldrà sumar les vendes que s’acostumen a produir post-fira, en el transcurs dels següents dies, per part de compradors que hauran estat valorant les diferents ofertes.
La fira la inaugurava dissabte al matí l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que destacava que amb la crisi els concessionaris de Vilafranca van fer un esforç per mantenir-la, i ara s’estan recollint els fruits amb una revifalla del sector.
El pavelló Firal de Vilafranca oferia 7.500 metres quadrats d’exposició, i en aquest cas estaven a la venda més de 300 vehicles, entre turismes, furgonetes, tractors i maquinària agrícola, tots revistats i garantits.
L’organització ha detectat en els darrers anys més afluència de públic provinent de comarques fora de la zona del Penedès, tan de la zona de Barcelona com també de la província de Tarragona. Un dels reclams és la imatge que ofereix el pavelló cobert, que es converteix en un saló de l’automòbil de segona ma.
Els organitzadors de l’esdeveniment són els membres de l’Associació de Concessionaris de l’Automoció i Maquinària Agrícola de Vilafranca, i destaquen que un 40% de visitants són de fóra de Vilafranca i de l’Alt Penedès.
Una de les novetats d’enguany era un espai a fora del pavelló on es podien provar els vehicles d’alguns dels expositors.
Aquest cap de setmana han participat al certamen 9 concessionaris de turismes i furgonetes i 7 de tractors i maquinària agrícola.
La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca és una de les més potents de la província de Barcelona i a més és la única fira d’ocasió de maquinària agrícola a les comarques de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: