Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Dharma va fer reviure a l’Auditori el rock laietà en el concert dels 40 anys del seu primer disc

Diumenge a la tarda continuava la temporada febrer-juny de música a l’Auditori de Vilafranca amb la Companyia Elèctrica Dharma i la seva Gira 40 anys.

L’auditori es va omplir i l’ambient era més propi d’un concert a l’aire lliure, amb un públic entregat fins i tot abans de començar.
Joan Fortuny, amb el saxo a les mans, va mostrar com continua oferint un gran magnetisme damunt de l’escenari i va animar al públic a preparar-se per fer un viatge musical de més de quaranta anys.
Un dels moments més emotius va ser quan es va dedicar un record a dos dels germans Fortuny, l’ Esteve i el Josep.
La gira actual del grup, que diumenge passava per Vilafranca commemora el 40è aniversari de la publicació del seu primer disc que van titular “Diumenge” i que es va publicar l’any 1975.
Aquell treball els va començar a posicionar com una de les formacions més destacades i originals del panorama musical català del moment.
La Companyia Elèctrica Dharma van ser pioners en la fusió de la música tradicional barrejada amb jazz, rock i psicodèlia i van ser un dels màxims exponents del Rock laietà i el Rock Progressiu espanyol, un dels períodes més creatius i frescos dels anys 70.
Una energia que continuen transmetent amb moments brillants com els que es van poder viure a l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: