Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral alemanya Liederkranz-Cantiamo de Vimbuch-Bühl visitarà Vilafranca

Ho farà aquest cap de setmana com a continuació de la col·laboració amb la Coral Laroc, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

Per tal de celebrar-ho, es farà un concert d’entrada gratuïta de les dues corals aquest dissabte a les 7 de la tarda, a l’església de Sant Francesc. La coral convidada és una formació mixta de cantaires de Bühl, ciutat agermanada amb Vilafranca.
El repertori del concert conjunt serà variat en aquesta ocasió, ja que s’interpretaran peces en català, castellà, anglès i alemany. La Coral Laroc oferirà una primera part del concert, per deixar pas a continuació al cor Liederkranz-Cantiamo. El concert finalitzarà amb dues cançons que les corals interpretaran conjuntament.
Per donar la benvinguda a aquesta formació, el mateix dissabte se celebrarà una recepció institucional a l’Ajuntament de Vilafranca, a les 11 del matí, que comptarà amb la salutació als cantaires alemanys per part dels representants de l’Ajuntament.
La visita de la coral alemanya suposa la unió dels lligams entre Vilafranca i Bühl, així com el retorn dels encontres que la Coral Laroc va iniciar el 2009 i que es va repetir el 2014 amb la participació de la Laroc en la celebració del centenari de la coral alemanya.
Els membres del cor Liederkranz-Cantiamo arriben a Vilafranca demà, dijous, i visitaran diverses zones de Vilafranca i del Penedès, així com una sortida a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: