Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biòloga i ex professora de l’IES Eugeni d’Ors Assun Savall presenta l’exposició d’aquarel•les de plantes i animals “Miranti Natura”

Des de divendres es pot visitar l’exposició “Miranti Natura” de la il•lustradora vilafranquina Assun Savall, a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca.

Per a l’artista, la seva pràctica aplega un seguit de conceptes com observar, admirar, emocionar-se, comprendre i passar després al traç per explicar les mil formes que pren la natura. A Assun Savall, ex professora de Ciències Naturals de l’IES Eugeni d’Ors, la il•lustració científica li ha permès unir diverses passions: el dibuix, la ciència i la didàctica.

Miranti Natura és la primera exposició individual de Savall, i per al recorregut expositiu, ha recollit un conjunt d’aquarel•les protagonitzades per animals i plantes. D’aquesta manera, l’artista ens convida a observar la naturalesa des dels seus ulls de biòloga i il•lustradora, a través d’una producció artística caracteritzada per la sensibilitat, la delicadesa, la degradació dels colors i el compromís amb l’estudi de la natura.

L’artista es mou principalment en l’aquarel•la, tot i que també podem veure en els seus treballs tècniques com el guaix, la tinta xinesa i el retolador científic.

L’exposició romandrà oberta al públic fins el diumenge 3 d’abril, de dimecres a divendres de 5 a 8 de la tarda i els caps de setmana i festius de 6 a 8. Amb motiu de les festes de Setmana Santa la Sala estarà tancada els dies 27 i 28.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: