Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages organitza un seguit d’activitats al voltant del Dia internacional del llibre infantil

Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, l’IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.

Cada any, una secció nacional té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona dos reconeguts autors del seu país, un escriptor i un il·lustrador, perquè elaborin el missatge adreçat a tots els infants. Aquest any el missatge és de l’escriptora Luciana Sandroni i la il·lustració de Ziraldo, tots dos residents a Rio de Janeiro, Brasil.
La biblioteca Torras i Bages s’ha adherit a la celebració d’aquest dia i ha programa dues activitats. El dissabte 2 d’ abril, a les 11 del matí, Contes estrellats: Taller familiar d’astronomia, a càrrec d’Alexandre Bonanit de l’Associació Bocafoscant. A partir de contes sobre estrelles s’aniran desgranant diferents continguts astronòmics. Planetes, galàxies i nebuloses acompanyaran per aquest viatge per l’univers i, gràcies a les històries mitològiques sobre les constel·lacions, coneixerem el cel de nit. Activitat dirigida a infants a partir de 6 anys. Les places són limitades, i cal inscripció prèvia.
I des del dia 2 fins el dia 11 d’abril hi ha una mostra bibliogràfica i recomanacions de llibres infantils. La biblioteca exposarà una selecció dels millors àlbums il·lustrats que formen part de la secció de la sala infantil anomenada Les estrelles de la Sala Infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: